Webdesign prijzen, wat kost een website?

Maatwerk webdesign

De kosten voor een goede standaard website hoeven niet hoog te zijn. Als u maatwerk webdesign en een aangepaste layout of extra functionaliteiten wilt hebben zal de startprijs hoger liggen. Hoe meer maatwerk er aan een project zit, des te hoger de prijs zal zijn.

U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen op basis van uw eigen wensen.Wat bepaalt de prijs van een nieuwe website?

De grootte en complexiteit van een website

De prijs van een website is vooral afhankelijk van de grootte (het aantal pagina's) en de complexiteit ervan. Maar vooral in het gewenste maatwerk wat ontwerp en functionaliteit betreft gaat veel tijd en geld zitten. Tussen een kleine website als online visitekaartje tot een nieuw ontworpen responsive website met een CMS en op maat gemaakte functionaliteit is er veel mogelijk. De prijzen van websites variëren daardoor enorm.

Het is dan ook moeilijk om een standaard prijs te noemen. Maar daar heeft u niet veel aan, dus om u toch een richtlijn te geven heb ik hierboven vier voorbeelden samengesteld.

U krijgt daarvoor een professionele website met de huisstijl van uw bedrijf. Een betaalbare en gebruiksvriendelijke responsive website. Met of zonder CMS, met social media integratie en contactformulier.

Kleine tekstwijzigingen na oplevering doe ik overigens kosteloos bij elke door mij gemaakte website. Daarnaast heeft u bij Tagman Webdesign geen terugkerende maandelijkse kosten. Na oplevering is de website geheel uw eigendom.

Uitbreidingen van de website

Binnen een CMS zijn er veel mogelijkheden en uitbreidingen denkbaar. Een klein aantal voorbeelden:

Webhosting en domeinnaam

De plek waar een website op het internet komt te staan moet ook gehuurd worden. Ik bied zelf geen webhosting aan maar snelle registratie van uw domeinnaam en voordelige website-hosting (vanaf ± € 23,- per jaar inclusief domeinnaam) kan ik wel voor u verzorgen.

Vragen over de prijs van een website?
Neem contact met mij op!

ik wil meer informatie


Wordt u liever teruggebeld?
Vul dan hieronder uw gegevens in:X