Over Tagman Webdesign

Tagman Webdesign in Rotterdam is het eenmansbedrijf van Rob Visser. Gespecialiseerd in opvallend, betaalbaar webdesign en een persoonlijke aanpak.
Begonnen in 2008 en sindsdien bouw en onderhoud ik websites voor ZZP'ers, bedrijven en instellingen. Van eenvoudige online visitekaartjes tot uitgebreide websites.

ik wil meer informatie

Rob Visser

Rob Visser

Mijn naam is Rob Visser, ik ben een ervaren webdesigner en dtp-er uit Rotterdam. Sinds 2006 is webdesign een hobby van me en tegen 2008 was die hobby zo uit de hand gelopen dat ik met Tagman Webdesign begonnen ben. Ik ben ooit begonnen als werktekenaar en heb jarenlang in de reclame gewerkt. Daarna heb ik diverse studies en cursussen op het gebied van dtp en webdesign gevolgd. De laatste jaren heb ik bij verschillende drukkerijen als vormgever/dtp-er/webdesigner gewerkt.

Websites maken doe ik nog steeds met veel plezier. De ontwikkelingen gaan zo snel dat er altijd iets te leren valt en ik steeds nieuwe manieren ontdek om het web wat mooier en leuker te maken.

Tagman Webdesign

Rob Visser

Mijn achtergrond als grafisch vormgever is terug te zien in mijn website ontwerpen. De combinatie van grafische creativiteit en de benodigde technische kennis maken webdesign voor mij een ideale manier om mijzelf creatief te uiten. Meedenken met een opdrachtgever over een project gaat zo dan ook haast vanzelf.

Ik ga uit van de belangrijke elementen van uw bedrijf. Voor welk publiek is de website? Welke concurrenten heeft het? Uw eigen idee├źn en wensen met betrekking tot de vormgeving en inhoud van de website worden uiteraard besproken. Met deze informatie maak ik een ontwerp. Tijdens de ontwikkeling van uw website wordt u geregeld op de hoogte gehouden van de vorderingen. Uw nieuwe website maken we samen!

Lees meer over de werkwijze van Tagman Webdesign...

Hoe wordt mijn website gebouwd?


Wordt u liever teruggebeld?
Vul dan hieronder uw gegevens in:X